Tilitoimisto Vantaa

Datacleric on Vantaan Tammistossa sijaitseva tilitoimisto, joka tarjoaa yrityksellesi kokonaisvaltaiset taloushallinnon palvelut.

Palvelemme Vantaan lisäksi myös muualla pääkaupunkiseudulla toimivia yrityksiä. Olemme perinteinen tilitoimisto, joka toisaalta tuottaa modernia ja säädösten mukaista palvelua pienille ja keskisuurille yrityksille. Uusimmat digitaaliset työkalut yhdistyvät meillä kolmenkymmenen viiden vuoden asiantuntevaan kokemukseen.

Kokonaisvaltaiset taloushallinnon ratkaisut

Tilitoimisto Datacleric hoitaa kirjanpidon, palkanlaskennan, verotusasiat, laskutuksen, laskujen maksun, ostolaskujen käsittelyn, verosuunnittelun, yhtiökokousten pöytäkirjat, yhtiöjärjestelyt, talouslaskelmat ja talouden analysoinnin. Meiltä saat aina oikea-aikaista ja säädösten mukaista henkilökohtaista palvelua.

Tilitoimisto Vantaa – ota yhteyttä!

09 838 7740 datacleric@datacleric.fi


Lakisääteiset kirjanpitotehtävät

Kuukausikirjanpidot, kausiveroilmoitukset, tilinpäätökset sekä konsernitilinpäätökset. Lue lisää kirjanpitopalveluista

Sähköiset palvelut

Ostolaskujen kierrätys- ja maksatus, myyntilaskutus ja reskontrapalvelut. Lue lisää sähköisestä taloushallinnosta

Palkanlaskenta

Kuukausi-, tunti-, provisio-, projektipalkkojen laskenta. Raportointi verohallinnolle, vakuutusyhtiöille, TE -keskukselle, KELA:lle, tilastokeskukselle sekä EK -tilastot. Lue lisää palkanlaskentapalveluista

Muut laskentapalvelut

Kustannuslaskenta, budjetointi, projektiseuranta, konserniraportointi sekä STEA- ja TEKES-tilitysraportit.

Maksuliikennepalvelu

Laskujen ja palkkojen maksatus sekä tiliotteiden ja viitesiirtojen sähköiset noudot.

Verotus

Elinkeinoharjoittajien, yhteisöjen, yhtymien ja yhdistysten veroilmoitukset, yritysten ja yrittäjien verokonsultointi.

Yhtiöoikeudelliset tehtävät

Yhtiöiden perustamiset, yhtiömuodon muutokset, pöytäkirjojen laadinta sekä konsultointi.

Ohjelmistot

Käytössämme ovat Fivaldi ja Fennoa taloushallinto-ohjelmistot. Asiakkaiden käyttöön kauttamme selainpohjaiset laskutus-, ostoreskontra- ja varastohallintaohjelmat, sekä kuittirumban poistava eTasku.

Henkilökohtaista palvelua – oma vastuullinen kirjanpitäjä

Saat meiltä osaavaa ja henkilökohtaista tilitoimistopalvelua. Oma kirjanpitäjäsi oppii tuntemaan yrityksesi tarpeet ja toiveet. Näin tilitoimiston palvelu on entistä tarkempaa ja tarkoituksenmukaisempaa. Tilitoimisto Vantaa

Sovi ilmainen taloustunti – se kannattaa!

Voit sopia kanssamme veloituksettoman taloustunnin. Henkilökohtaisessa tapaamisessa käymme läpi yrityksesi tai yhteisösi tarpeet, arvioimme yrityksesi nykytilanteen ja annamme vinkkejä nykyaikaisen sähköisen taloushallinnon mahdollisuuksista. Räätälöimme sinulle palvelukokonaisuuden, joka kehittää liiketoimintaasi ja parantaa tulostasi. Veloitukseton taloustunti ei velvoita mihinkään.
Tilaa veloitukseton taloustunti:
09 838 7740 datacleric@datacleric.fi


Datacleric auktorisoitua osaamista

  • luotettavaa ja säädösten mukaista tilitoimistopalvelua
  • oma vastuullinen kirjanpitäjä
  • palvelukokonaisuus räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaan
  • nykyaikaiset taloushallinto-ohjelmistot, laskutus-, ostoreskontra- ja varastohallintaohjelmat sekä eTasku

Kokenut ja luotettava tilitoimisto

Tilitoimistopalvelut vaativat laajaa osaamista ja vankkaa ammattitaitoa, jota meiltä löytyy 35 vuoden ajalta. Tilitoimisto Datacleric on perustettu vuonna 1981. Tavoitteemme on aina ollut toimia luotettavana ja ammattitaitoisena taloushallintokumppanina erikokoisille yrityksille ja yhteisöille. Meillä on monia pitkäaikaisia asiakkaita ja hyvä yhteistyökumppaniverkosto.

Taloushallinto- ja tilitoimistotyöt vaativat jatkuvaa lainsäädännön seurantaa, tarkkuutta ja oikea-aikaisuutta – me jatkokoulutamme itseämme koko ajan, jotta pysymme ajan tasalla säädösten ja verolakien muutoksista.

Meillä työskentelee kahdeksan taloushallinnon ammattilaista, jotka palvelevat ja konsultoivat asiakkaita kaikissa taloushallintoon liittyvissä asioissa. Tavoitteemme on, lakisääteisen kirjanpidon lisäksi, kehittää asiakkaan liiketoimintaa analysoimalla tuloslaskelmia ja tuottamalla kommentoituja raportteja asiakkaan käyttöön.

Tuloksellista taloushallintoa pääkaupunkiseudulla

Ota yhteyttä »

Auktorisoitu taloushallintoliiton jäsenVisma   eTasku Mepco Fennoa

Copyright © 2019 Datacleric | Kuvat: Marianna Siitonen