Tilitoimisto Vantaa

Olemme Vantaan Tammistossa sijaitseva tilitoimisto, joka tarjoaa yrityksellesi kokonaisvaltaiset taloushallinnon palvelut. Meiltä saat monipuoliset palvelut kätevästi saman katon alta!

Olemme joustava ja asiakaspalveluhenkinen tilitoimisto Vantaalla, mutta palvelemme mielellämme myös muualla pääkaupunkiseudulla toimivia yrityksiä. Olemme perinteinen tilitoimisto, joka tuottaa toisaalta modernia ja säädösten mukaista palvelua pienille ja keskisuurille yrityksille. Toimintatapamme on asiakaslähtöinen. Palvelemme jokaista asiakastamme joustavasti ja räätälöidysti.

Meillä on käytössämme modernit ja ajantasaiset työkalut, jotka yhdistyvät pitkään kokemukseemme. Olemme toimineet alalla jo yli neljänkymmenen vuoden ajan.

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää palveluistamme!

Luotettava ja ammattitaitoinen tilitoimisto Vantaalla

Hoidamme  kirjanpidon, palkanlaskennan, verotusasiat, laskutuksen, laskujen maksun, ostolaskujen käsittelyn, verosuunnittelun, yhtiökokousten pöytäkirjat, yhtiöjärjestelyt, talouslaskelmat ja talouden analysoinnin. Olemme Vantaalla sijaitseva laadukas tilitoimisto, josta saat aina oikea-aikaista ja säädösten mukaista sekä henkilökohtaista palvelua.

Me haluamme tehdä arjestasi helpompaa. Kun taloushallinnon rutiinisi on ulkoistettu luotettavalle tekijälle, säästyy aikaasi muuhun. Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme. Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään!

09 838 7740 datacleric@datacleric.fi


Lakisääteiset kirjanpitotehtävät

Kuukausikirjanpidot, kausiveroilmoitukset, tilinpäätökset sekä konsernitilinpäätökset. Tilitoimisto Datacleric auttaa. Lue lisää kirjanpitopalveluista

Sähköiset palvelut

Ostolaskujen kierrätys- ja maksatus, myyntilaskutus ja reskontrapalvelut. Palvelemme Vantaalla ja pk-seudulla. Lue lisää sähköisestä taloushallinnosta

Palkanlaskenta

Kuukausi-, tunti-, provisio-, projektipalkkojen laskenta. Raportointi verohallinnolle, vakuutusyhtiöille, TE -keskukselle, KELA:lle, tilastokeskukselle sekä EK -tilastot. Lue lisää palkanlaskentapalveluista

Muut laskentapalvelut

Kustannuslaskenta, budjetointi, projektiseuranta, konserniraportointi sekä STEA- ja TEKES-tilitysraportit.

Maksuliikennepalvelu

Laskujen ja palkkojen maksatus sekä tiliotteiden ja viitesiirtojen sähköiset noudot. Tilitoimisto on tukenasi.

Verotus

Elinkeinoharjoittajien, yhteisöjen, yhtymien ja yhdistysten veroilmoitukset, yritysten ja yrittäjien verokonsultointi.

Yhtiöoikeudelliset tehtävät

Yhtiöiden perustamiset, yhtiömuodon muutokset, pöytäkirjojen laadinta sekä konsultointi. Kysy lisää tilitoimistomme palveluista.

Ohjelmistot

Käytössämme ovat Fivaldi ja Fennoa taloushallinto-ohjelmistot. Asiakkaiden käyttöön kauttamme selainpohjaiset laskutus-, ostoreskontra- ja varastohallintaohjelmat, sekä kuittirumban poistava eTasku.

Henkilökohtaista palvelua ja vastuukirjanpitäjä

Olemme Vantaalla sijaitseva tilitoimisto, josta saat aina henkilökohtaista palvelua, sillä jokaiselle asiakkallemme nimetään oma vastuukirjanpitäjä. Vastuukirjanpitäjäsi oppii tuntemaan yrityksesi ainutlaatuiset tarpeet ja toiveet ja pystyy siten palvelemaan sinua parhaalla mahdollisella tavalla.

Näin tilitoimiston palvelu on entistä tarkempaa ja tarkoituksenmukaisempaa. Tilitoimisto Vantaa - meiltä saat henkilökohtaisen vastuukirjanpitäjäsi

Sovi ilmainen taloustunti – se kannattaa!

Haluatko kartoittaa yrityksesi tai yhteisösi tarpeita kanssamme ilmaiseksi?

Voit sopia kanssamme veloituksettoman taloustunnin. Henkilökohtaisessa tapaamisessa käymme läpi yrityksesi tai yhteisösi tarpeet, arvioimme yrityksesi nykytilanteen ja annamme vinkkejä nykyaikaisen sähköisen taloushallinnon mahdollisuuksista. Räätälöimme sinulle palvelukokonaisuuden, joka kehittää liiketoimintaasi ja parantaa tulostasi. Tilitoimiston veloitukseton taloustunti ei velvoita sinua mihinkään.

Tilaa veloitukseton taloustunti:
09 838 7740 datacleric@datacleric.fi


Datacleric auktorisoitua osaamista

  • luotettavaa ja säädösten mukaista tilitoimistopalvelua
  • oma vastuullinen kirjanpitäjä
  • palvelukokonaisuus räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaan
  • nykyaikaiset taloushallinto-ohjelmistot, laskutus-, ostoreskontra- ja varastohallintaohjelmat sekä eTasku

Kokenut ja luotettava tilitoimisto Vantaalla

Tilitoimistopalvelut vaativat laajaa osaamista ja vankkaa ammattitaitoa, jota meiltä löytyy yli 40 vuoden ajalta. Tilitoimisto Datacleric on perustettu vuonna 1981. Tavoitteemme on aina ollut toimia luotettavana ja ammattitaitoisena taloushallintokumppanina erikokoisille yrityksille ja yhteisöille. Meillä on monia pitkäaikaisia asiakkaita ja hyvä yhteistyökumppaniverkosto.

Taloushallinto- ja tilitoimistotyöt vaativat jatkuvaa lainsäädännön seurantaa, tarkkuutta ja oikea-aikaisuutta – me jatkokoulutamme itseämme koko ajan, jotta pysymme ajan tasalla säädösten ja verolakien muutoksista.

Meillä työskentelee kahdeksan taloushallinnon ammattilaista, jotka palvelevat ja konsultoivat asiakkaita kaikissa taloushallintoon liittyvissä asioissa. Tavoitteemme on, lakisääteisen kirjanpidon lisäksi, kehittää asiakkaan liiketoimintaa analysoimalla tuloslaskelmia ja tuottamalla kommentoituja raportteja asiakkaan käyttöön.

Tilitoimisto Vantaalla, meiltä tuloksellista ja luotettavaa taloushallintoa

Ota yhteyttä »

Auktorisoitu taloushallintoliiton jäsenVisma   eTasku Mepco Fennoa

Copyright © 2024 Datacleric | Kuvat: Marianna Siitonen