Kirjanpito

Tilitoimisto Datacleric Vantaan Tammistossa tarjoaa asiakkailleen asiantuntevaa talouden seurantaa, budjetointia ja kirjanpitoa.

Toteutamme analysoidut ja kommentoidut raportit sekä lakisääteiset tilinpäätökset ja verotukset. Meiltä saat aina henkilökohtaista ja vastuullista palvelua. Dataclericissä työskentelee kahdeksan taloushallinnon ammattilaista, jotka palvelevat ja konsultoivat asiakkaita kaikissa tilitoimisto- ja taloushallintokysymyksissä.

Kokonaisvaltaista modernia taloushallintoa

Olemme perinteinen tilitoimisto ja kirjanpitoyritys, joka tuottaa säädösten mukaista ja modernia taloushallintopalvelua pienille ja keskisuurille yrityksille. Kirjanpito ja muut taloushallintopalvelut hoituvat meiltä 35 vuoden rautaisella kokemuksella. Säädökset ja lait ovat alati muuttuvia, joten koulutamme itseämme koko ajan pysyäksemme ajan tasalla vero- ja säädösasioissa. Meillä yhdistyy 35 vuoden kirjanpitokokemus uusimpaan tietotaitoon ja digitaalisiin työkaluihin.

09 838 7740 datacleric@datacleric.fi


Kirjanpito Vantaa ja lähialueet

Hoidamme peruskirjanpidon eli kaikki lakisääteiset kirjanpitotehtävät:

  • kuukausikirjanpidot
  • kausiveroilmoitukset
  • tilinpäätökset
  • konsernitilinpäätökset.

Meiltä saat laskentapalvelut, mm. kustannuslaskennan, budjetoinnin, projektiseurannan, konserniraportoinnin sekä STEA ja TEKES tilitysraportoinnin.

Hoidamme kaikki palkanlaskennan ja verotuksen tehtävät. Laskemme kuukausipalkat, tuntipalkat, provisiopalkat ja projektipalkat. Teemme myös verohallinnon, vakuutusyhtiöiden, TE-keskuksen, KELA:n ja tilastokeskuksen raportit.

Teemme elinkeinoharjoittajien, yhtymien, yhdistysten ja yhteisöjen veroilmoitukset. Konsultoimme yrityksiä ja yrittäjiä veroasioissa. Voimme hoitaa myös maksuliikenteen, kuten palkkojen ja laskujen maksun sekä viitesiirtojen ja tiliotteiden sähköiset noudot.

Yrityksen perustaminen, yhtiömuodon muutos, pöytäkirjat ja yhtiöoikeuden konsultointi hoituvat myös kauttamme.

Lisäksi saat meiltä taloushallinnon sähköiset palvelut, kuten ostolaskujen kierrätyksen- ja maksatuksen, myyntilaskutuksen ja reskontrapalvelut.

Kirjanpito vantaa

Henkilökohtainen kirjanpito – oma vastuullinen kirjanpitäjä

Palvelemme yrityksiä asiantuntevasti ja henkilökohtaisesti. Jokaiselle asiakkaalle on nimetty oma vastuullinen kirjanpitäjä. Henkilökohtainen kirjanpitäjä oppii tuntemaan asiakkaan ja asiakkaan tarpeet, jolloin kirjanpito on tehokasta ja yritystoimintaa kehittävää.

Miksi sinun kannattaa tilata kirjanpito meiltä?

  • Kirjanpito on aina oikea-aikaista ja säädösten mukaista.
  • Vastuullinen kirjanpitäjäsi tuntee yrityksesi ja palvelee yritystäsi optimaalisesti.
  • Saat meiltä kommentoidut ja analysoidut raportit, joilla voit kehittää liiketoimintaasi ja parantaa tulostasi.
  • Räätälöimme palvelukokonaisuuden tarpeidesi mukaan.
  • Meillä on käytössä nykyaikaiset taloushallinto-ohjelmistot, laskutus-, ostoreskontra- ja varastohallintaohjelmat sekä eTasku.

Sovi veloitukseton taloustunti – se kannattaa!

Sovi kanssamme ilmainen taloustunti. Tapaamisessa käymme läpi tarpeesi ja arvioimme nykytilanteen. Annamme myös vinkkejä nykyaikaisen taloushallinnon soveltamisesta yrityksesi tarpeisiin. Räätälöimme sinulle kokonaisuuden, joka kehittää liiketoimintaasi ja parantaa yrityksesi tulosta. Taloustunti ei sido yritystäsi mihinkään.

Tilaa ilmainen taloustunti:
09 838 7740 Ota yhteyttä

Auktorisoitu taloushallintoliiton jäsenVisma   eTasku Mepco Fennoa

Copyright © 2018 Datacleric | Kuvat: Marianna Siitonen