Monipuoliset taloushallinnon palvelut

Meiltä saat taloushallinnon palvelut Vantaan seudulla. Kokeneelle ammattilaiselle ulkoistetut taloushallinnon palvelut vauhdittavat yrittäjän arkea ja auttavat kehittämään yrityksen toimintaa. Sähköinen taloushallinto säästää aikaasi. 

Kun yrittäjän perusrutiinit, kuten laskujen hoitaminen ja laskutus, hoituvat kootusti sähköisen taloushallintojärjestelmän kautta, vapautuu aikaasi ydintoimintasi parantamiseen ja taloustiedon analysoimiseen.

Saat sähköisten taloushallinnonpalveluidemme kautta reaaliaikaista tietoa yrityksesi tilasta ja pystyt siten ohjaamaan yritystoimintaasi tehokkaammin haluamaasi suuntaan. 

09 838 7740 datacleric@datacleric.fi


Mitä palvelut pitävät sisällään?

Saat kauttamme kätevät sähköiset taloushallinnon palvelut, joihin kuuluu muun muassa osto- ja myyntilaskujen kierrätysjärjestelmä. Palveluun ohjautuvat kaikki yrityksellesi tulevat ostolaskut. Järjestelmästä voidaan myös kätevästi lähettää asiakkaille kaikki myyntilaskut.

Kun laskutus on keskitetty yhteen järjestelmään, yrityksesi arkirutiinit muuttuvat huomattavasti helpommiksi. Tiedät aina, missä mennään, kun pystyt reaaliaikaisesti seuraamaan yrityksesi tilannetta.

Tarvitsetko taloushallinnon palveluita Vantaan seudulla?

09 838 7740 datacleric@datacleric.fi

Sähköisen taloushallinnon palvelut – sinun ja tilitoimistosi välinen tietojärjestelmä

Sähköisten taloushallintopalveluiden sydän on asiakkaan ja tilitoimiston yhteisessä käytössä olevassa tietojärjestelmässä, jonka käyttämiseen on sovittu yhteiset säännöt ja tavat. Voit maksaa ostolaskut suoraan taloushallintojärjestelmästä, mutta halutessasi voit tilata maksatuksen meiltä. Sama koskee myyntilaskuja.

Käytössämme ovat Fivaldi- ja Fennoa-taloushallinto-ohjelmistot. Saat  kauttamme käyttöösi selainpohjaiset laskutus-, ostoreskontra- ja varastohallintaohjelmat. Meiltä saat myös kuittirumban poistavan eTaskun.

Kokonaisvaltaiset taloushallinnon palvelut yrityksille

Saat meiltä saman katon alta erilaiset taloushallinnon palvelut. Sähköinen taloushallinto, perinteiset tilitoimisto- ja taloushallintopalvelut, kirjanpito – nämä kaikki onnistuvat Dataclericiltä.

Tuotamme asiantuntevat, modernit ja säädösten mukaiset palvelut pk-yrityksille ja yhdistyksille. 

Meiltä saat uusimmat digitaaliset työkalut yhdistettynä 35 vuoden osaavaan kokemukseen.

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Sähköinen Taloushallinta Vantaa - ammattilaiset palveluksessasi

Tilitoimisto- ja taloushallintopalveluumme kuuluvat mm.

  • Ostolaskujen kierrätys- ja maksatus, myyntilaskutus ja reskontrapalvelut
  • Peruskirjanpito eli lakisääteiset kirjanpitotehtävät: kuukausikirjanpito, kausiveroilmoitus, tilinpäätös ja konsernitilinpäätös
  • Palkanlaskenta: kuukausi-, tunti-, provisio- ja projektipalkat, raportit tulorekisteriin, TE-keskukselle, KELA:lle ja tilastokeskukselle, EK-tilastot
  • Verotus: yhteisöjen, yhtymien, elinkeinoharjoittajien ja yhdistysten veroilmoitukset, yrittäjien ja yhteisöjen konsultointi.
  • Maksuliikennepalvelut: laskujen ja palkkojen maksatus, tiliotteiden ja viitesiirtojen sähköiset noudot
  • Laskentapalvelut: kustannuslaskenta, budjetointi, projektiseuranta, konserniraportointi sekä STEA- ja TEKES-tilitysraportointi
  • Yhtiöiden perustamiset, yhtiömuodon muutokset, pöytäkirjojen laadinta, yritysten yhtiö- ja vero-oikeudellisissa asioissa konsultointi

Käytössäsi henkilökohtainen kirjanpitäjä

Meiltä saat aina henkilökohtaista ja asiantuntevaa taloushallintopalvelua. Jokaisella asiakkaalla on oma vastuullinen kirjanpitäjä, joka tuntee sinut ja osaa palvella sinua parhaalla mahdollisella tavalla.


Sovi kanssamme ilmainen taloustunti

Ilmaisella taloustunnilla käymme läpi yrityksesi tarpeet ja arvioimme yrityksesi nykytilanteen. Annamme sinulle taloushallinnon vinkkejä ja tarjoamme sinulle taloushallinnonratkaisuja, joilla liiketoimintasi kehittyy ja tuloksesi paranee. Taloustunti on täysin ilmainen eikä sido sinua mihinkään.

Kiinnostaako sinua ilmainen taloustunti

 

Auktorisoitu taloushallintoliiton jäsenVisma   eTasku Mepco Fennoa

Copyright © 2020 Datacleric | Kuvat: Marianna Siitonen