Taloushallinnon palvelut monipuoliselta osaajalta

Meiltä saat sähköiset taloushallinnon palvelut Vantaan seudulla. Ulkoistetut palvelut vauhdittavat yrittäjän arkea, säästävät aikaa ja auttavat kehittämään yrityksen toimintaa.

09 838 7740 datacleric@datacleric.fi

Sähköiset ratkaisut tarpeisiisi

Kun yrittäjän perusrutiinit, kuten laskujen hoitaminen ja laskutus, hoituvat kootusti sähköisen taloushallintojärjestelmän kautta, vapautuu aikaasi ydintoimintasi parantamiseen ja taloustiedon analysoimiseen. Sähköiset taloushallinnon palvelut tarjoavat sinulle reaaliaikaista tietoa yrityksesi tilasta, ja pystyt siten ohjaamaan yritystoimintaasi tehokkaammin haluamaasi suuntaan. 


Mitä taloushallinnon palvelut pitävät sisällään?

Saat kauttamme kätevät sähköiset taloushallinnon palvelut, joihin kuuluu muun muassa osto- ja myyntilaskujen kierrätysjärjestelmä. Palveluun ohjautuvat kaikki yrityksellesi tulevat ostolaskut. Järjestelmästä voidaan myös kätevästi lähettää asiakkaille kaikki myyntilaskut.

Kun laskutus on keskitetty yhteen järjestelmään, yrityksesi arkirutiinit muuttuvat huomattavasti helpommiksi. Tiedät aina, missä mennään, kun pystyt reaaliaikaisesti seuraamaan yrityksesi tilannetta. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

09 838 7740 datacleric@datacleric.fi

Sähköinen taloushallinto on sinun ja tilitoimistosi välinen tietojärjestelmä

Sähköiset taloushallinnon palvelut rakentuvat helppokäyttöisyyden ja ajantasaisen tiedon ympärille. Toiminnan sydän on asiakkaan ja tilitoimiston yhteisessä käytössä oleva tietojärjestelmä, jonka käyttämiseen on sovittu yhteiset säännöt ja tavat. Voit maksaa ostolaskut suoraan taloushallintojärjestelmästä, mutta halutessasi voit tilata maksatuksen meiltä. Sama koskee myyntilaskuja.

Käytössämme ovat Fivaldi- ja Fennoa-taloushallinto-ohjelmistot. Saat kauttamme käyttöösi selainpohjaiset laskutus-, ostoreskontra- ja varastohallintaohjelmat. Meiltä saat myös kuittirumban poistavan eTaskun.

Kokonaisvaltaiset taloushallinnon palvelut yrityksille

Saat meiltä saman katon alta erilaiset taloushallinnon palvelut. Sähköinen taloushallinto, perinteiset tilitoimisto- ja taloushallintopalvelut, kirjanpito – nämä kaikki onnistuvat Dataclericiltä. Tuotamme asiantuntevat, modernit ja säädösten mukaiset palvelut pk-yrityksille ja yhdistyksille. Meiltä saat uusimmat digitaaliset työkalut yhdistettynä 35 vuoden osaavaan kokemukseen.

Meiltä saat aina henkilökohtaista ja asiantuntevaa palvelua. Jokaisella asiakkaalla on oma vastuullinen kirjanpitäjä, joka tuntee sinut ja osaa palvella sinua parhaalla mahdollisella tavalla.

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

taloushallinnon palvelut sähköisesti - Datacleric Oy

Laadukkaat ja monipuoliset taloushallinnon palvelut

Palvelumme pitävät sisällään muun muassa seuraavat asiat:

 • Ostolaskujen kierrätys- ja maksatus, myyntilaskutus ja reskontrapalvelut
 • Peruskirjanpito eli lakisääteiset kirjanpitotehtävät: kuukausikirjanpito, kausiveroilmoitus, tilinpäätös ja konsernitilinpäätös
 • Palkanlaskenta: kuukausi-, tunti-, provisio- ja projektipalkat, raportit tulorekisteriin, TE-keskukselle, KELA:lle ja tilastokeskukselle, EK-tilastot
 • Verotus: yhteisöjen, yhtymien, elinkeinoharjoittajien ja yhdistysten veroilmoitukset, yrittäjien ja yhteisöjen konsultointi.
 • Maksuliikennepalvelut: laskujen ja palkkojen maksatus, tiliotteiden ja viitesiirtojen sähköiset noudot
 • Laskentapalvelut: kustannuslaskenta, budjetointi, projektiseuranta, konserniraportointi sekä STEA- ja TEKES-tilitysraportointi
 • Yhtiöiden perustamiset, yhtiömuodon muutokset, pöytäkirjojen laadinta, yritysten yhtiö- ja vero-oikeudellisissa asioissa konsultointi

Sovi kanssamme ilmainen taloustunti

Ilmaisella taloustunnilla käymme läpi yrityksesi tarpeet ja arvioimme yrityksesi nykytilanteen. Annamme sinulle taloushallinnon vinkkejä ja tarjoamme sinulle taloushallinnonratkaisuja, joilla liiketoimintasi kehittyy ja tuloksesi paranee. Taloustunti on täysin ilmainen eikä sido sinua mihinkään.

Kiinnostaako sinua ilmainen taloustunti

Jätä meille soittopyyntö!  Auktorisoitu taloushallintoliiton jäsenVisma   eTasku Mepco Fennoa

  Copyright © 2024 Datacleric | Kuvat: Marianna Siitonen